K-Vinimport

Vin til enhver smag og anledning

Velkomstdrink, vin til maden eller prikken over i'et til desserten. K-Vinimport er leveringsdygtig i vin til enhver anledning.
 
>>
Rødvin fra Trabucchi d´Illasi
Beskrivelse af rødvinen Valpolicella Superiore D.O.C Terra di san Colombano
fra Trabucchi d´llasi: Dyb rubinrød koncentrat, attraktiv glans. Dufter af chokolade, hø, peber og smagen er med lakridsrod, kirsebær og tobak.          Lang eftersmag af kirsebær og blommer samt en behagelig let bitter tone.     En super dejlig vin.
   
>> Hvidvin fra Castelli Del Grevepesa
Beskrivelse af hvidvinen Vernaccia di San Gimignano fra Castelli Del Grevepesa: Vernaccia di San Gimignano har den traditionelle strågul farve. Den åbner med rund, intens og elegant duft, på ganen er det glædeligt tørt, smagsmæssige, frisk med en let bitter ende, meget harmonisk.
   
>> Dessertvin fra Lorenzonetto
Beskrivelse af dessertvinen Verduzzo: Karakteristisk vin fra Friulian området. Vinen er gul i farven, og dens duft minder om lakrids. Vinen er halvtør og egner sig rigtig godt som dessertvin.
 

 

 
Italienske vine for en hver smag
Vores sortiment er bredt, og hver kategori tæller flere typer af vin. Pt. er vores hovedfokus de italienske vine, hvor vi har aftale med blandt andet vinhuset Lorenzonetto.