Dessertvin - Italien

Bosio – 2018 Moscato D’Asti

Sød og klassisk Moscato d’Asti. Fine små bobler. Smagen er sød og frisk med et strejf af blomster.

Alkohol: 5,5 %
Druer: 100 % Moscato.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 8 °C.
Serveringsforslag: Aperitif, oste og desserter.

Pris inkl. moms 115,00 kr.

Crosarola – 2015 Recioto, Della Valpolicella

Denne Recioto della Valpolicella er fremstillet i Fumane i hjertet af Valpolicella. Duften er meget stærk og med henvisninger til bær, urter og krydderier. Utrolig mange aromaer så som solbær, modne kirsebær, hindbær og blåbær.

Alkohol: 13,5 %
Druer: Corvina, Rodinella, Molinara.
Lagring: Træfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Oste, kiks, kage, chokolade og desserter.

Pris inkl. moms 160,00 kr. – Bemærk 500 ml.

Trabucchi d´Illasi – 2007 Recioto della Valpolicella

Reciotoen har en dyb mørk farve, ligesom et brombær. Utrolig mange aromaer som solbær, modne kirsebær, hindbær og en lille smule af blåbær. God som en afslutning på en middag.

Alkohol: 13,0 %
Druer: Corvina, Corvione, Rondinella, Oseleta.
Lagring: Fransk egetræ.
Serveringstemperatur: 12-14 °C.
Serveringsforslag: Desserter.

Pris inkl. moms 335,00 kr. – Bemærk 500 ml.

Ugolini – 2015 Valle Lena Recioto Della Valpolicella

Denne Recioto har en harmoniske smag, ideel sammen med traditionelle desserter, tørrede frugter samt mørk chokolade og til julens desserter. Dens aroma minder om kirsebær og blommer. Den skal serveres køligt dog ikke kold.

Alkohol: 13,0 %
Druer: Corvina Gentile, Corvina Grossa, Rondinella, Oseleta.
Lagring: Træfade.
Serveringstemperatur: 13-14°C.
Serveringsforslag: Desserter.

Pris inkl. moms 210,00 kr.

Arione – 2021 Moscato d´Asti

En velafbalanceret sød og frugtig Moscato d´Asti med en flot gul farve og skøn muscat duft.

Alkohol: 5,0 %
Druer: 100% hvid Muscat Canelli.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 6-8 °C.
Serveringsforslag: Kage, chokolade og desserter.  

Pris inkl. moms 95,00 kr.