Rødvin - Italien

Dianella – 2017 Chianti

Klassisk Chianti med en dyb rød lilla farve. Meget drikkevenlig vin som alle om bordet vil kunne lide.

Alkohol: 13,5 %
Druer: Sangiovese, Colorino.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Tapas og ost.

Pris inkl. moms 110,00 kr.

Dianella – 2013 Chianti Riserva

Fantastisk og klassisk Chianti. Aroma af kirsebær og hindbær. En intens, elegant og silkeagtig vin som vil glæde mange om bordet.

Alkohol: 13,0 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 18 månederfadlageret.
Serveringstemperatur: 13-15 °C.
Serveringaforslag: Oksekød, kalvkød og fjerkræ.

Pris inkl. moms 187,00 kr.  

Dianella – 2015 Il Matto Delle Giuncaie

De bedste druer fra marken bruges til denne vin. Vinene er intens og har noter af røde bær, lakrids, tobak og eg. Lang eftersmag.

Alkohol: 13,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 18 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.

Pris inkl. moms 210,00 kr.

Dianella – 2016 Le Veglie Di Nero, IGT

Afbalanceret og blød vin. Intens rubinrød vin, med elegante noter af søde krydderrier og balsamico. 

Alkohol: 13,5 %
Druer: Sangiovese, Cabernet Sauvignon.
Lagring: Cementtanke/træfade
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, fjerkræ og røget/saltet kød.

Pris inkl. moms 160,00 kr.

Muralia – 2015 Altana 

Udsøgt duft af modne kirsebær, tobaksblade, røde ribs og rabarber. Smagen er varm og i perfekt balance med dyb friskhed.

Alkohol: 14,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 12 måneder – fad.
Serveringstemperatur: 13-15 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.

Pris inkl. moms 145,00 kr.

Muralia – 2016 Barbone

Meget spændende vin. Duft af rød frugt, sort lakrids, karamel og chokolade. Bløde taniner og dejlig lang eftersmag. Perfekt til efteråres simreretter

Alkohol: 13,5 %
Druer: 65 % Sangiovese, 35 % Syrah.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Oksekød, lam, fjerkræ og røget/saltet kød.

Pris inkl. moms 130,00 kr.

Muralia – 2015 Manolibera

Dejlig vin som er meget drikkevenlig. Friskhed og tilpas syre. Massere duft af røde bær og aromatiske urter. Perfekt drikke vin som alle kan lide.

Alkohol: 13,5 %
Druer: 50 % Sangiovese, 25 % Cabernet, 25 % Merlot.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.

Pris inkl. moms 110,00 kr.

Muralia – 2015 Muralia

Flagskibet fra Muralia. Sammensat af 3 druer som giver den et fuldstændig magisk udtryk. Aroma af røg, vildt, mørke og røde bær. Perfekt mad vin

Alkohol: 14,5 %
Druer: 50 % Syrah, 30 % Cabernet Sauvignon, 20 % Sangiovese.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.

Pris inkl. moms 195,00 kr.

Trabucchi d’Illasi – 2007 Valpolicella Superiore

Intens rubinrød farve med aromaer af sort trøffel, mynte, kirsebær, og chokolade. En dejlig velafbalanceret vin.

Alkohol: 14,5 %
Druer: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Oseleta, Forselina.
Lagring: Franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18-20 °C.
Serveringsforslag: Køb og pastaretter.

Pris inkl. moms 170,00 kr.

Trabucchi d’Illasi – 2008 Amarone Delle Valpolicella

Flot rubinrød farve, en vin med masser af smag og med friske delikate aromaer.

Alkohol: 15,5 %
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Oseleta.
Lagring: 24 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18-20 °C.
Serveringsforslag: God til Rødt kød og oste.

Pris inkl. moms 450,00 kr.

Trabucchi d`Illasi – 2011 Valpolicella Superiore Ripasso

En elegant og rund vin, med mange taniner. Vinen har en flot granat farve. Dufter af røde bær, blommer, lakrids og modne kirsebær.

Alkohol: 14,5 %
Druer: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Oseleta, Crotina.
Lagring: 18-24 måneder – egetræers fade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Risretter, grillet rødt kød og oste.

Pris inkl. moms 170,00 kr.

Trabucchi d’Illasi – 2010 Amarone Della Valpolicella, Villa Trabucchi

Rubinrød farve, næsten sort. Antydninger af kirsebærlikør og chokolade. Super Amarone til prisen.

Alkohol: 15,0 %
Druer: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Oseleta, Croatina.
Laring: 24 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Rødt kød og modende oste.

Pris inkl. moms 275,00 kr.


Tenuta Santi Giacomo e Filippo – 2015 La fogliola

”Ung” vin, klar til at drikke. Elegant med sin rubinrøde farve. Duft med antydninger af modne røde frugter. Når der smages, opfattes den gode struktur af en harmonisk, blød og blid vin,

Alkohol: 13 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Pastaretter.

Pris inkl. moms 115,00 kr.

Tenuta Santi Giacomo e Filippo – 2015 Fortercole

Denne vin er er økologisk certificeret. En smuk kompleks buket med mørke frugter fra kirsebær og blåbær. En sød smag af den modne frugt, figner, chokolade samt en krydret undertone. I både duften og smagen kan genkendes kanel, muskatnød og vanilje. En fyldig vin med karakter.

Alkohol: 14 %
Druer: 50 % Sangiovese, 50 % Merlot.
Lagring: 6 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 17-19 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, oksekød, vildt og vellagret oste.

Pris inkl. moms 135,00 kr.

Ugolini – 2015 Pozzetto Valpolicella

Mørk rubinrød farve, lys og livlig, er suppleret med dufte af modne, friske små røde frugter. Smagen er konsistent, frugtagtig, og dvælende.

Alkohol: 14,0 %
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara.
Lagring: 10-12 måneder på træfade.
Serveringstemperatur: 13-15 °C.
Serveringsforslag: Oksekød, fjerkræ og pastaretter.

Pris inkl. moms 130,00 kr.

Ugolini – 2015 Monte Solane Valpolicella Ripasso

Vinen har en dyb rubinrød farve. En intens aroma med antydninger af moden frugt, krydderier og vanilje. Resultatet er en rund indbydende og beroligende vin.

Alkohol: 15,0 %
Druer: Monovarietal Corvina Gentile.
Lagring: 20 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: Pasta og risretter samtrødt og hvidt kød.

Pris inkl. moms 200,00 kr.

Ugolini – 2012 Valle Alta Amarone della Valpolicella

Duften er varieret af intense blomsteragtige noter og moden frugt, noter af kirsebær marmelade og kirsebær likør. Smagen er fløjlsagtig tekstureret, elegant og blød.

Alkohol: 16,0 %
Druer: Corvina Gentile, Corvina Grossa, Rondinella, Oseleta.
Lagring: 24 måneder- egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-18° C.
Denne vin bør åbnes et par timer før servering.
Serveringsforslag: Vildt, stegt kød og rødt kød.

Pris inkl. moms 288,00

Ugolini – 2018 Móra Valpolicella

Strålende rubinrød farve. Duftende aromaer af moden rød frugt. Skarp og ren på ganen med en samlet afrundet smag.

Alkohol: 13,5 %
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 13-15° C.
Serveringsforslag: Pastaretter, let kød og frisk ost.

Pris inkl. moms 125,00 kr.

Ugolini – 2017 Móra Valpolicella Ripasso

Farven er mørk og strålende rubinrød. Den intense aroma minder om moden rød frugt og krydderier. Saftig og velafbalanceret i ganen, velstruktureret og med en solid finish.

Alkohol: 15,0 %
Druer:  Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara.
Lagring: 20 måneder på træfade.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: Kødsauce, hvidt og rødt grillet kød.

Pris inkl. moms 180,00 kr.

Ugolini – 2015 Móra Amarone Della Valpolicella

Intens rubinrød vin med aroma af blomster og tørret frugt såsom figner og blommer. Samagen har noter moden frugt og krydderi, hvilket giver en silkeagtig, muskuløs men samtidig en elegant og harmonisk vin.

Alkohol: 15,0 %
Druer:  Corvina gentile, corvina grossa, rondinella og oseleta.
Lagring: 36 måneder – fade.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: rødt kød, vildt og stege

Pris inkl. moms 260,00 kr.

Danese – Vino Rosso D´Italia

Denne såkaldte “bord” vin har en dybrød farve. Duft af rød modnet frugt og krydderier. Smagen er kraftig med toner af mørke bær, fyldig med en fløjlsagtig varme og bløde tanniner.

Alkohol: 15 %
Druer: Primitivo, Negroamaro.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16–18 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, vildtretter og smagfulde oste.

Pris inkl. moms 98,00 kr.

 

Crosarola – 2014 Rosso Veronese IGT “el Boteghin”

Elegant vin hvor moden frugt komplimenteres af diskret eg og bløde taniner. Fremtræder harmonisk med en delikat og krydret eftersmag. Behagelige dufte af rosiner og krydderier.

Alkohol: 14,5 %
Druer: Corvina, Sangiovese, Cabernet Franc.
Lagring: 6 måneder – amerikanske egefade.
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Fjerkræ, vildt og grillet kød.

Pris inkl. moms 160,00 kr.
Pris inkl. moms for Magnum flaske 325,00 kr.

Vicentini Agostion – 2019 Valpolicella  

Stålende rubinrød vin, med en intens, karakteristisk for Corvina druer med et strejf af kirsebær. Vinen er behagelige og frisk, med smag af røde frugter som kirsebær.

Alkohol: 12,5 %.
Druer: Corvina, Rondinella, Corvinone.
Lagring:  3 måneder – egetønder.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam og tapas.

Pris inkl. Moms 116,00 kr.

 

Vicentini Agostion – 2016 Superione Palazzo Di Campiano

En vin med en intens rød farve og en duft af parfume. Denne vin har en harmonisk, vedvarende og struktureret smag. Hos producenten udvælges druerne og bliver plukket manuelt.

Alkohol: 13,5 %
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella.
Lagring: 18 måneder – tonneaux tønder. 
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: okse, lam, svin og grillmad.

Pris inkl. moms 290,00 kr.

 

Arione – 2020 Barbera d´Asti

Farven på denne Barbera d´Asti er ung lys rubinrød som går over i de granatrøde toner når den ældes. En vin med en rund, tør og blød smag med en dejlig intens duft.  

Alkohol: 14,0 %
Druer: 100% Barbera.
Lagring: Egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Stegt og marineret kød, pasta og risretter.

Pris inkl. moms 95,00 kr.

 

Arione – 2018 Barbera d´Alba

Denne vin har en intens rubinrød farve. Smagen er fyldig, dejlig tør og vinen har en delikat duft med antydning af rose.  

Alkohol: 14,0 %
Druer: 100% Barbera
Lagring: Ståltanke – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 17-18 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, pasta og risretter.  

Pris inkl. moms 115,00 kr.

Arione – 2015 Barbaresco

En fløjlsagtig, tør og fyldig vin med tanniner. Farven er granatrød med orange nuancer. Duften er intens, minder om viol og rosenblomster.

Alkohol: 14,0 %
Druer: Nebbiolo.
Lagring: 2 år – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18-20 °C.
Serveringsforslag: Vildt retter, rødt kød og modne oste.

Pris inkl. moms 195,00 kr.

 

Bosio Family Estate – 2012 Barolo

Klassisk og kraftfuld Barolo. Intense noter af kirsebær, blomme og lakrids. Noter af roser og viol. En vin som giver en eftersmag af læder og ristet eg.

Alkohol: 14,0 %
Druer: 100 % Nebbiolo.
Lagring: 3 år – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 20 °C.
Serveringsforslag: Krydrede kødretter og oste.

Pris inkl. moms 215,00 kr.